Neplačte nad svojim osudom, máme možnosť ho zmeniť

Bohužiaľ slováci, toto ste dopustili vašou ľahostajnosťou.
Vašou nevedomosťou cítiť a rozlišovať ten klamný vytvorený duálny svet.
Vašou ľahkovážnosťou, ste prestali vnímať svet zmyslami, ktoré vlastníme ako dar prírody a vesmíru.
Pokiaľ nezačnete vedome myslieť a svedomím cítiť podstatu života, tak Vás ovládne doba, ktorá ovládla aj tento proces volieb a celej politickej scéne, nie len na Slovensku ale aj v okolí a celej planéte.
Temnota ovládla vaše vnímanie vnúteného matrixu tak hlboko, že sa vyhýbate z vašej vlastnej reality a identity, ale tiež z daného kódexu života.
Je čas začať uvažovať, vnímať a myslieť vlastným rozumom a poznaním, pokiaľ tam ešte niečo zostalo, čo vám ešte úplne média, financie a tento systém Matrix , nevzali.
Lebo sa stane že vaša čistá duša Slovanov a Slovákov bude zatratená v temnote západnej ideológie.
Vždy máme možnosť všetko zmeniť a napraviť, ale je dôležité začať.
Svoj osud, máme vo svojich rukách, tak si ho pevne držte.
Inak príde manipulácia, ešte vo väčšom rozmere, kde potom už nebude návratu a príde už len zatratenie pre všetkých.
História sa opakuje, pokiaľ to nepochopíme a nezmeníme. Boli tu vyspelejšie civilizácie ako my, ale boli, už nie sú.
Pretože boli zničené práve preto, že sa nechceli zmeniť. Buď vás zničí vaše svedomie za vlastne priestupky, alebo tento systém Matrix.
Je čas vpustiť svetlo do vášho vedomia a vymeniť ho za temnotu a pochopiť, že čo sme, prečo sme a načo sme tu na tejto planéte Zem.
Nieje to len konzumý život, rozkoš a veľa iných návykov a zvykov, ale aj niečo oveľa hlbšie a krajšie, čo pochopíme až v tedy keď dosiahneme svetlo života v nás
Viera Nádej Odvaha Spravodlivosť a Láska, sú cnosti života, ktoré vám vždy pomôžu na lepšej ceste života.
Záleží len na vás, ako a čo chcete. My sme strojcom svojho osudu.
Nech Vám Boh pomáha.
Ďakujem r. 2019
Príspevok som písala po prezidentských voľbách, ktoré sme spoločne, bohužiaľ úplne pokašlali. Ale tieto slová sú stále aktuálne aj po voľbách parlamentných, je to ten istý odpad ako prezidentské. Kam sa vytratila vaša hrdosť, vaše zmýšľanie, vaša bojovnosť za život?! Prečo ste zostali len bábky na špagáte, nechať sa takto ovládať, manipulovať a zastrašovať! Z čoho máte strach?! Veď sú tu jasné dôkazy, čo sa deje zo slovenskom a s nami. Bude zle, ako ešte nebolo, nie som a nemusím byť ani Sibyla, aby som nevidela čo sa tu deje, ale nemám strach povedať svoj názor a pohľad nahlas a postaviť sa na odpor tomuto zlu. Vám stačí kus suchéj kôrky a ste ticho?! Čo je to s vami?! Chcete stratiť pôdu pod nohami? Pretože pokiaľ, necháme všetko tak, ako sa snažia urobiť, tak slovensko ako štát pomaly ale isto zanikne úplne, tak ako aj slováci. Hlavu hore slovač, je čas ísť do boja, o záchranu našej štátnosti.
Pretože veľa času, už nemáme dávno.

Pridaj komentár